Sertifisert sveising


Vi utfører sertifisert sveising etter metode 111, 141, 135, 136 og 311. Sveising av alle typer rør som har forskjellige legeringer, eksempelvis stålrør i forskjellige legeringer, syrefast, LDX, DUPLEX osv. som brukes i sammenheng med prosessanlegg, fjernvarmedistribusjon, varmesentraler, undersentraler, kundesentraler, damp- og gassanlegg.

PE – speilsveis

Sveising av vann og avløpsrør, primært i PE er en stadig voksende del av vårt arbeid. PE- rør har for lengst etablert seg som primærvalget for mange kommuner. Dette resulterer i at arbeidsmengden øker i dette segmentet.
Ved lange strekk er speilsveising det mest hensiktsmessige, mens ved tilkobling av kummer og liknende er ofte en EL-muffeskjøt det beste. Bedriften er sertifisert for speilsveising og ELmuffesveising av PE og PP- rør opp til ø800mm.

PE – ekstrudersveis

Ekstrudersveis har mange bruksområder. Fabrikasjon, prefabrikasjon, sveising av rør, sveising av deponi og membraner, reparasjon av konstruksjoner i plast osv. Bedriften er sertifisert for tråd / ekstrudersveis for PE/PP/PVC.

› Ekstruder-sveising og plastteknikk Quality Level B
› Muffesertifikater Quality Level B
› Varme arbeider sertifikater Quality Level B